کابینت

قبل از خرید کابینت آشپزخانه، بهتر است ابتدا با انواع کابینت جدید آشنا شوید تا بتوانید بهترین نوع آن را برای خانه خود انتخاب کنید. به عبارت دیگر، هر محصولی مزایا و معایبی دارد که شناخت این موارد به شما کمک خواهد کرد در کمترین زمان مناسب‌ترین نوع را پیدا کرده و در زمان گرانبهای خود صرفه‌جویی کنید.

از آنجایی که بیشتر آشپزخانه‌های امروزی از پذیرایی کاملا دیده می‌شود و جلوی چشم مهمانان است، کابینت نقشی کلیدی در زیبا دیده شدن دکوراسیون خانه ایفا می‌کند. پس اگر قصد دارید دکوراسیون آشپزخانه را تغییر دهید، به کابینت بیشتر از سایر اجزای آشپزخانه توجه کنید. با ما همراه باشید تا با انواع کابینت آشپزخانه آشنا شوید و بتوانید آن‌ها از لحاظ قیمت و ویژگی‌های دیگر مقایسه کنید.

ورگر تولید کننده کابینت آشپزخانه در طرح های مختلف است.

انواع کابینت

پیش از معرفی، ابتدا باید ذکر کنیم که معمولا انواع کابینت آشپزخانه طبق جنس ظاهر آن‌ها دسته‌بندی می‌شوند. اگر در بازار سری به مغازه کابینت فروشی بزنید و از آن‌ها بپرسید چه محصولاتی برای فروش دارند، آن‌ها از ظاهر محصولات به شما خواهند گفت؛ بنابراین، ما نیز در این مقاله به انواع کابینت آشپزخانه از لحاظ جنس ظاهری طبق اصطلاحات بازار خواهیم پرداخت.

برای آشنایی با کابینت بدون دستگیره و انواع کابینت با دستگیره همراه ما باشید.

1) کابینت آشپزخانه نئوپان ملامینه

همان‌طور که اسمش پیداست، تولیدکنندگان این نوع را از نئوپان می‌سازند و سپس روی آن یک لایه ملامینه می‌چسبانند. این لایه ملامینه ضدآب محسوب می‌شود و تقریبا می‌توان گفت ضدخش است. البته بهتر است بدانید مواد شوینده قلیایی و اسیدی به‌آسانی می‌توانند به این لایه صدمه بزنند. نئوپان که از ضایعات چوبی ساخته می‌شود، مقاومت کمی در برابر آب دارد و نباید انتظاری عمری طولانی از آن داشته باشید.

امروزه استفاده از این جنس برای ساخت کابینت کاهش یافته است. اگر دنبال محصولی مقاوم برای سال‌های متعدد هستید، ما نئوپان ملامینه را به شما پیشنهاد نمی‌کنیم. از آنجایی که قیمت این نوع ارزان است، برای کارگاه‌ها یا مکان‌هایی موقتی انتخاب مناسبی به شمار می‌رود.

2) کابینت آشپزخانه ام دی اف ملامینه

این نوع از ام‌دی‌اف ساخته می‌شود و همانند نوع قبلی، لایه‌ای از ملامینه روی آن قرار داده می‌شود. لایه ملامینه ضدآب است و ام‌دی‌اف کیفیت بهتری از نئوپان دارد؛ بر این اساس، ترکیب مناسبی برای آشپزخانه‌های خانه‌ها محسوب می‌شود. البته منظور ما این نیست که ام‌دی‌اف ضدآب است. بهتر است لایه‌ای از پی‌وی‌سی روی بخش داخلی زیر ظرفشویی چسبانده شود تا از تماس آب با ام‌دی‌اف جلوگیری شود.

متاسفانه از آنجایی که نمی‌توان طرح‌های برجسته‌ای را روی ملامینه ایجاد کرد، این نوع با ظاهری ساده به فروش می‌رود. بهتر است بدانید ام‌دی‌اف ملامینه از نوع نئوپان ملامینه گران‌تر است. اگر سوال شما این است که کدام نوع فروش بیشتری نسبت به سایرین دارد، جواب همین ام‌دی‌اف ملامینه به علت مقاومت و قیمت مناسب است. همچنین تنوع رنگ نیز از دیگر مزایای آن محسوب می‌شود. اگر می‌خواهید کابینتی با طرح‌های متنوع و کیفیتی بهتر خریداری کنید، ادامه مقاله را مطالعه کنید.

3) کابینت آشپزخانه های گلاس

کابینت هایگلاس اغلب از ام‌دی‌اف ساخته می‌شود و لایه‌ای از جنس پلاکسی‌گلاس روی آن می‌چسبانند. در نگاه اول ممکن است پلاکسی‌گلاس را با شیشه اشتباه بگیرید؛ ولی بهتر است بدانید این لایه جنسی پلاستیکی دارد و داراری مقاومت بهتر و وزن کمتری در مقایسه با شیشه است.

پلاکسی‌گلاس به اندازه ملامینه نمی‌تواند از ایجاد خش جلوگیری کند؛ ولی اگر با چاقو یا ابزار تیز دیگری به آن ضربه نزنید، خشی ایجاد نخواهد شد. نکته دیگری که باید توجه کنید این است که در صورتی که خشی روی آن پدیدار شود، ممکن است ظاهر کابینت‌های شما را زشت نشان دهد. همچنین از آنجایی این نوع براق است، اثر انگشتان شما و سایر انواع لک‌ها روی آن به چشم خواهد خورد؛ بنابراین، باید به تمیز کردن های‌گلاس بیشتر از سایر انواع توجه کنید. البته تمیز کردن آن بسیار آسان است و نیازی به نگرانی نیست.

متاسفانه نمی‌توان روی این نوع نیز طرح‌های برجسته‌ای ایجاد کرد؛ بر این اساس، کابینت آشپزخانه های‌گلاس به‌صورت ساده فروخته می‌شود. همچنین از آنجایی که های‌گلاس در رنگ‌های مختلف تولید می‌شود، برای افرادی که دوست دارند کابینت‌هایی رنگی داشته باشند انتخاب مناسبی محسوب می‌شود. از لحاظ قیمت نیز، این نوع از محصولات ذکرشده پیشین گران‌تر و از محصولات ادامه مقاله ارزان‌تر است.

4) کابینت پلی گلاس

تولیدکنندگان این نوع را از ام‌دی‌اف می‌سازند و به هر دو طرف آن ملامینه می‌چسبانند. سپس لایه‌ای از جنس پلی استر روی یکی از این دو طرف قرار می‌گیرد تا سطحی براق داشته باشد. اگر بخواهیم پلی‌گلاس را با های‌گلاس مقایسه کنیم می‌توانیم بگوییم که نوع پلی‌گلاس در مقابل انواع خش و مایعات مقاوم‌تر است. این برتری‌ها باعث شده است که این نوع گران‌تر از های‌گلاس باشد. متاسفانه همانند های‌گلاس، نمی‌توان پلی‌گلاس حکاکی‌شده خریداری کرد.

اگر آشپزخانه شما کوچک است، ما پلی‌گلاس را به شما پیشنهاد می‌کنیم؛ زیرا این جنس می‌تواند نور را در فضای آشپزخانه منعکس کند و آن را بزرگ‌تر از اندازه واقعی نشان دهد. درخشش بالای این نوع می‌تواند حسی مدرن به آشپزخانه هدیه دهد. در پایان این بخش باید اشاره کنیم که پلی‌گلاس در رنگ‌های مختلف و در دو نوع مات و براق تولید می‌شود؛ بر این اساس، دست شما برای انتخاب رنگ کاملا باز می‌گذارد.

طراحی کابینت آشپزخانه مدرن توسط متخصصان ورگر انجام می شود.

5) کابینت آشپزخانه کلاسیک

ممبران در اغلب موارد به کابینت‌هایی گفته می‌شود که دارای حکاکی‌های کلاسیک هستند. این نوع که با نام وکیوم نیز شناخته می‌شود، مغزی از جنس ام‌دی‌اف دارد. روی ورقه‌ای از جنس پی‌وی‌سی که روی محصول چسبانده شده است می‌توان حکاکی‌های زیبایی مشاهده کرد. اگر قصد دارید آشپزخانه‌ای به سبک کلاسیک داشته باشید، این نوع به علت حکاکی‌های چوبی روی آن انتخاب مناسبی به شمار می‌رود.طراحی کابینت چوبی کلاسیک با طرح های مختلف انجام می شود.

نوع ممبران در قیمت‌های مختلفی در بازار موجود است. هر چه حکاکی‌های آن پیچیده‌تر باشد طبیعتا قیمت بیشتری نیز خواهد داشت. اگر بخواهید روکش طبیعی نیز داشته باشد، بیشتر باید هزینه کنید. علاوه بر این موارد، هر چه کیفیت رنگ سایه بهتر باشد، کیفیت محصول و به تبع آن قیمت آن نیز افزایش خواهد یافت. این نوع از تمام محصولات معرفی‌شده پیشین گران‌تر است. اگر روکش آن طبیعی باشد، حتی از پلی‎اورتان که در ادامه معرفی می‌شود قیمت بیشتری خواهد داشت.

6) کابینت آشپزخانه مدرن

مغز این نوع نیز همانند انواع پیشین از ام‌دی‌اف ساخته شده و روکشی روی آن چسبانده می‌شود. این نوع زیرمجموعه ممبران است و رنگ‌های سفید و براق انزوا از اصلی‌ترین تفاوت‌های آن با ممبران محسوب می‌شود. پس اگر می‌خواهید محصولی در رنگ‌های دیگر برای آشپزخانه خریداری کنید، ممبران انتخاب بهتری است. تفاوت دیگر قطر لایه‌های MDF است. لایه‌های انزوا قطری بیشتر از نوع وکیوم دارند. علاوه بر لایه‌های مغز، روکش انزوا نیز از ممبران قطورتر است.

بهتر است بدانید مهارت تولیدکننده نقش مهمی در کیفیت نهایی این نوع ایفا می‌کند؛ بنابراین، اگر قصد سفارش این نوع را دارید حتما از مهارت و تجربه سازنده اطمینان حاصل کنید. البته هر چه سازنده مهارت بیشتری داشته باشد، هزینه بیشتری باید صرف کنید. نکته دیگری که باید به آن اشاره کنیم این است که انزوا ضدخش نیست و وسایل تیز می‌توانند به آن آسیب برسانند. همچنین از لحاظ قیمتی نیز، انزوا از ممبران و های‌گلاس گران‌تر است.

7) کابینت آشپزخانه پلی اورتان

این نوع که با نام پولیشی نیز شناخته می‌شود، مغزی از جنس ام‌دی‌اف دارد که با تعدادی لایه پلی‎اورتان پوشانده شده است. این لایه‌های رنگ علاوه بر آن که از مقاومت بالایی برخوردار هستند، تنوع رنگ بسیار بالا نیز یکی دیگر از مزایای آن به شمار می‌رود. بهتر است بدانید شما می‌توانید کابینت آشپزخانه پلی‎اورتان را طبق سلیقه خود به‌صورت مات یا براق خریداری کنید.

این محصول از تمام انواع پیشین گران‌تر است. هر چه تعداد لایه‌های پلی‎اورتان زیاد باشد یا رنگ ضخیم‌تر باشد، طبیعی است که قیمت آن بیشتر خواهد بود. همچنین قیمت این نوع به میزان حکاکی‌های آن نیز بستگی دارد. اگر کابینت مورد نظر شما طرح‌های پیچیده بسیاری داشته باشد، قیمتی بیشتر خواهد داشت؛ زیرا برای ایجاد این طرح‌ها هزینه بیشتری برای تراشکاری صرف شده است.

گاهی خریداران نمی‌توانند بین ممبران و پلی‎اورتان یکی را انتخاب کنند؛ بر این اساس، بهتر است به تفاوت‌های این دو اشاره کنیم. اگر دوست دارید دکوراسیون آشپزخانه نئوکلاسیک باشد، ما این نوع را به دلیل کنده‌کاری‌های ساده‌تر آن نسبت به نوع وکیوم به شما پیشنهاد می‌کنیم. همچنین اگر می‌خواهید کابینتی با روکش چوب داشته باشید، ممبران را انتخاب کنید.

8) کابینت آشپزخانه تمام چوب

این نوع از چوب طبیعی ساخته می‌شود. چوب گردو، ملچ، بلوط و راش از جمله چوب‌هایی است که در تولید کابینت استفاده می‌شود و پرطرفدار هستند. ظاهر چوب‌های ذکرشده با یکدیگر متفاوت است و شما می‌توانید طبق سلیقه خود یکی را انتخاب کنید. البته بهتر است بدانید هر نوع چوب قیمتی متفاوت با سایرین دارد. جذابیت، تنوع بالا، استحکام بالا و عمر طولانی آن از دلایلی است که مردم به فکر خرید نوع تمام چوب می‌افتند.

نکته دیگری که باید ذکر کنیم این است که مهم نیست آشپزخانه شما چه سبکی دارد. شما می‌توانید این نوع را با انواع سبک‌های دکوراسیون حتی مدرن هماهنگ کنید. مغز این نوع طبق سلیقه شما از ام‌دی‌اف یا از چوب طبیعی ساخته می‌شود. هر چه میزان استفاده از چوب طبیعی بیشتر از ام‌دی‌اف باشد، قیمت نهایی آن بیشتر خواهد بود. مورد دیگری که می‌تواند قیمت این نوع را افزایش دهد این است که برای ساخت آن به زمان بیشتری نسبت به سایر انواع نیاز است.

مطالعه بیشتر: کمد دیواری کلاسیک

9) کابینت آشپزخانه فلزی

نوع فلزی را در سال‌های پیشین معمولا می‌توانستید در 3 جنس آهنی، گالوانیزه و استیلی در بازار پیدا کنید یا سفارش دهید؛ اما امروزه آهن و گالوانیزه مانند قدیم رایج نیست. اگر شما کابینت‌هایی از این جنس دارید و به بازسازی بیشتر از خرید فکر می‌کنید، بهتر است بدانید شما می‌توانید تنها درب آن‌ها را با نوع مدرن‌تر تعویض کنید یا رنگی جدید روی آن‌ها بزنید.

کابینت‌های استیلی معمولا در فضاهای بیمارستانی یا رستورانی استفاده می‌شود؛ زیرا در این مکان‌ها نظافت از اهمیت بالایی برخوردار است. البته منظور ما این نیست که نوع فلزی نمی‌تواند برای خانه شما مناسب باشد. برخی از انواع استیلی که قیمت بالایی دارند برای آشپزخانه‌های لوکس بسیار مناسب هستند؛ اما سایر انواع این جنس ممکن است نتوانند در زیبا نشان دادن آشپزخانه شما موفق عمل کنند.

اگر درباره دلیل منسوخ شدن نوع آهنی و گالوانیزه کنجکاو هستید، بهتر است بدانید که این دو نوع در مدت کوتاهی زنگ‌زده می‌شدند و صاحب خانه مجبور می‌شد آن‌ها را تعویض کند یا دوباره آن‌ها را رنگ کند. البته نوع جدیدی از این جنس‌ها تولید می‌شود که به علت رنگ‌آمیزی کوره‌ای مقاومت بیشتری نسبت به انواع قدیمی دارد. کابینت استیلی برخلاف دو نوع جنس دیگر زنگ‌زده نمی‌شود و لازم نیست برای رنگ‌آمیزی دوباره آن هزینه کنید.

10) کابینت آشپزخانه روکش

مهم نیست مغز از چه جنسی ساخته شده است، اگر یک لایه از جنس پی‌وی‌سی، پلاکسی‌گلاس، چوب طبیعی یا مصنوعی یا جنس‌های دیگر روی آن چسبانده شده باشد به آن کابینت روکش گفته می‌شود. طبق این تعریف، کابینت‌های معرفی‌شده از نوع روکش هستند. کابینت روکش اصطلاحی بازاری است و شما بهتر است هنگام سفارش ساخت یا خرید جنس مغز و روکش را مشخص کنید. دکو پنل نیز زیرمجموعه این نوع است که فروش بالایی به علت کیفیت بالا و زیبایی چشم‌نواز دارد.


برای آشنایی با درب مدرن به صفحه مورد نظر مراجعه کنید.

دکوراسیون تان را همانگونه که در ذهن تصور می کنید با خدمات ما بسازید

VERGEUR WOOD CRAFTS